Project omschrijving

PROJECT BADKAMER | PARC VOORVLIET

Parc Voorvliet is een nieuwbouw-project in in het fraaie Linschoten, gelegen aan de rand van de kern en op de grens met het landelijk gebied in polder Rapijnen.

De locatie Voorvliet is zeer groen van karakter. Dat komt deels door de ligging, tussen de twee hoger gelegen boezenweteringen, maar het komt ook doordat het gebied maar liefst drie parken heeft: een speelpark, een wandel- en verblijfpark en een ecologisch park. Een mooie locatie met woningen, werken, leren, zorgen, spelen en recreëren. Alle woonvoorzieningen zijn dichtbij bereikbaar.

Bamonde all 4 living is al jaren een fijne partner als het gaat om uw woonwensen in vervulling te laten gaan. Of het nu gaat om een luxe keuken of fraaie badkamer wij helpen u graag op weg. Al tijdens het project adviseren wij u graag over alle in en outs van nieuwbouwprojecten. De meest voorhand liggende keus is dan ook om de keuken en badkamer en eventuele woonkamer vloer na oplevering te laten plaatsen. Voor de zekerheid en kwaliteit wat u van ons gewend bent.

U bent van harte welkom in onze showroom waar u geheel vrijblijvend wordt geadviseerd. Het juiste advies tegen de juiste prijs onder de meest prettigste omstandigheden.

De keuken kan al direct na oplevering worden geplaatst, én, zo nodig compleet met alle wandafwerking naar keuze.

De badkamer aan en afvoeren laat u tijdens het project op de door ons vastgestelde plaatsen door de aannemer plaatsen of verleggen. Zodat na de oplevering de start van de badkamer geheel volgens planning gerealiseerd kan worden. Uiteraard is dit van te voren ruim naar gezamenlijk en intensief overleg volgens ontwerp bedacht.

Uw woonkamer vloer is de meest intensieve vloer, die dan ook voor alle gemakken en comfort geschikt dient te zijn. Vloerverwarming is dan ook heden dagen geen overbodige luxe.

Wij adviseren u graag, Welkom Bij Bamonde all 4 Living.

VOOR

NA