Industriële keukens met bijzondere sfeer

Voor creativiteit en zelfexpressie is in de industriële keukens volop ruimte. Deze moderne keukens kenmerken zich door:

  • stoer materiaalgebruik zoals beton
  • industriële kleuren zoals donkere tinten, zwart en grijs
  • combinaties van verschillende materiaalsoorten zoals metaal, hout en steen

Met al onze mogelijkheden slaagt u in onze industriële keukens. Bewonder ons complete aanbod.

PAST DE INDUSTRIËLE KEUKEN IN MIJN WONING?

Valt u voor het industriële? Laat u niet belemmeren door de stijl van uw woning. Een industriële keuken past eigenlijk altijd in elk huis. Van boerderij tot luxe penthouse.
U kunt met industriële keukens net zo ver gaan als u zelf wilt. Ook de beschikbare ruimte vormt geen enkel probleem. Net zo goed als dat u bij ons groots opgezette industriële keukens vindt, bieden we u ook ruime keus in kleine industriële keukens.
Onze adviseur kan u uitstekend helpen bij het samenstellen van uw industriële keuken.
Dankzij zijn jarenlange ervaring weet hij meestal wel van iedere keuken een droomkeuken te maken. Mocht u aan het einde van het vrijblijvend adviesgesprek nog twijfelen? Dan slapen we er gewoon een nachtje over. Geen probleem.

industriele keuken bamode utrecht monftoort sanitair 1
industriele keuken bamode utrecht monftoort sanitair 2

INDUSTRIËLE KEUKENS IN ELKE PRIJSKLASSE

U vindt stoer robuuste opstellingen voor uitgekiende prijzen. Luxe industriële keukens vindt u in onze collectie. Voor industriële keukens op maat biedt ons assortiment unieke mogelijkheden.

INDUSTRIEEL DESIGN VERTAALD IN DOORDACHTE ONTWERPEN

Van industriële keukens moet zeker gezegd worden dat design er een bijzondere plaats inneemt. Onze ontwerper heeft industrieel design vertaald in comfortabele ontwerpen, die u alle ruimte bieden om er een persoonlijke keuken van te maken.

Alle ontwerpen zijn ruimtelijk opgezet en vinden hun oorsprong in het industriële. Open regalen die lijken te zweven in staalvormige kaders bijvoorbeeld, de wanden in donkere kleuren gestukt, een betonnen werkblad, bijzonder zware handgrepen van staal en zo hoog mogelijke plafonds, onze industriële keukens zijn super eigenzinnig.

Een bezoek aan onze showroom zal u aangenaam verrassen over hoe wij industrieel design vertalen naar persoonlijke keukens.

industriele keuken bamode utrecht monftoort sanitair 3
industriele keuken bamode utrecht monftoort sanitair 4

BREDE KEUS MAAKT EEN BEZOEK DE MOEITE WAARD

U overweegt misschien een bezoek aan onze showroom en u wilt zeker weten dat u niet voor niks komt. Dat u volop keus heeft in keukens en badkamers naar uw smaak, binnen uw budget. Wat Bamonde uniek maakt, is het brede aanbod van zowel keukens als badkamers en tegels. U vindt bij ons alle stijlen, van landelijk, klassiek, modern tot industriële keukens (stoer, robuust, gebruik van beton, metaal en hout met zichtbare noesten). Een bezoek aan Bamonde is dus zeker de moeite waard, ook dankzij onze goede bereikbaarheid en uitstekende parkeerfaciliteiten. Zonder afspraak bent u van harte welkom. Wilt u zeker weten dat u de gewenste aandacht ontvangt, dan adviseren we u wel een afspraak te maken, uiteraard vrijblijvend!

EEN SHOWROOM WAAR HET NOG OUDERWETS GEZELLIG IS

Een keuken kopen of een nieuwe badkamer uitzoeken is iets wat u weloverwogen doet. En wij ook! Ons enthousiaste team denkt graag in alles met u mee, in alle rust en ruimte. Wij adviseren slechts, u maakt de keuze. Bij Bamonde verloopt de aanschaf van een keuken, badkamer of tegels in alle ongedwongenheid. Wij voelen ons betrokken bij uw project, en zetten ons voor honderd procent in om te zorgen dat al uw wensen worden vertaald in een schitterend ontwerp, passend bij uw stijl en uw budget. Die rust en ongedwongenheid ervaart u in onze showroom. Persoonlijk zijn we ervan overtuigd, dat in zo’n setting de mooiste keukens, badkamers en tegelwerk tot stand komen. Daar hebben onze klanten jarenlang plezier van!

industriele keuken bamode utrecht monftoort sanitair 5
industriele keuken bamode utrecht monftoort sanitair 6

UITSTEKENDE SERVICE BIJ BAMONDE

Zoals gezegd levert BAMONDE keukens, sanitair en tegels in de wijde regio. U denkt misschien, moet ik dan niet heel lang op een monteur wachten wanneer er iets met mijn keuken of badkamer is? Een terechte vraag, maar bij BAMONDE geven we op een ouderwetse manier invulling aan het verlenen van service: snel, oplossingsgericht en zonder zeuren. En dat kunnen we ook bieden dankzij ons team. Wij zorgen ervoor dat uw garantie of service binnen een redelijke termijn ingevuld kan worden. Dat klanten onze werkwijze waarderen blijkt wel uit de bijzonder hoge klantscore die zij ons toekennen.

Naast de ruime keuze van heel Utrecht en omgeving krijg je bij ons een goed advies. Parkeren is gratis en de lekkere koffie en thee ook. Bij uw droomkeuken wilt u wellicht ook de vloer en wanden mee pakken. Ook daarom bent u bij ons aan het juiste adres. Waar u bij andere keukenzaken alleen voor de keuken en apparatuur kan slagen vind u bij ons het complete pakket. Nieuwsgierig geworden ? wij ook naar u Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak. Binnenlopen mag ook.

Op alle dagen is er iemand beschikbaar voor de keukens behalve op de woensdagen!

WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!