Design keukens

Design tijdloze keukens

U zoekt naar keukenstijlen met karakter. Maar wel graag met een karakter dat de tand des tijds doorstaat. Van al onze keukenstijlen is er beslist eentje die we u onder de aandacht willen brengen: maak kennis met onze design tijdloze keukenstijl. Prachtig, neutraal en functioneel.

Houdt u van neutrale kleuren en elementen? Wilt u graag uw persoonlijke touch aanbrengen? Dan is een tijdloze keuken iets voor u. Het eenvoudige en functionele ontwerp van onze tijdloze keukens geeft u volop de ruimte om uw eigen smaak door te voeren. Meestal met details in wit en minimalistische rechte lijnen, maar ook met details in felle en contrasterende kleuren of juist een sobere en neutrale afwerking.

design keuken bamonde utrecht montfoort
design keuken bamonde utrecht montfoort stamppot

DESIGN TIJDLOZE KEUKENS – VAN STAMPPOT TOT SUSHI

Zoekt u een degelijk ontwerp en wilt u voorzien zijn van alle gemakken? Onze keukens geven u daartoe alle ruimte. Van een kop koffie tot aan een meergangendiner, een tosti tot een uitgebreide high tea, een stamppot tot ingewikkelde culinaire hoogstandjes. Onze moderne tijdloze keukens verzekeren u van veel kookplezier.

Naast de ruime keuze van heel Utrecht en omgeving krijg je bij ons een goed advies. Parkeren is gratis en de lekkere koffie en thee ook. Wat kan u bij ons zoal bekijken? Eigenlijk alles van keramisch parket, cement tegels uit portugal de welbekende Castelo tegels. Maar ook hebben wij een ruime keuze in natuursteen. Vergeet ik bijna onze mozaiek ideeën en natuurlijk een ruime keuze in gekke wandtegels en vloertegels. Kom gerust langs, want als wij het niet hebben vergeet het maar!

WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!