Moderne keukens

Moderne keukens voor ieder budget

U zoekt naar keukenstijlen met karakter. Maar wel graag met een karakter dat de tand des tijds doorstaat. Van al onze keukenstijlen is er beslist eentje die we u onder de aandacht willen brengen: maak kennis met onze design tijdloze keukenstijl. Prachtig, neutraal en functioneel.

Moderne keukens moeten passen in moderne woonsferen. En dat is nu precies wat de moderne keukens in onze showroom zo bijzonder maakt. Elke moderne keuken is een harmonieus geheel van kleuren, materialen en vormen.
Mat of hoogglans gelakte fronten met een extra touch van bijvoorbeeld hout, maken de greeploze moderne keuken tot een stijlvolle uiting van keukendesign. Stoere, robuuste werkbladen vormen de moderne keuken tot een plek waar u in thuis komt. Een plek om te zijn, een plek om te leven.
Dat is kenmerkend voor onze moderne keukens. U vindt bij ons moderne keukens voor ieder budget en in iedere opstelling.

EEN AANGENAAM LEVEN

Houdt u ervan om op uw gemak met familie en vrienden samen te zijn? Genoeglijk met een glaasje wijn, een voortreffelijk diner en een kopje koffie van de beste kwaliteit?

Onze moderne keukens zijn zo opgesteld dat ze u dit perfect mogelijk maken. Onze eilandkeukens zijn bijzonder populair, temeer omdat u hier geheel uw persoonlijke stempel op kunt zetten. Wilt u een modern kookeiland met een bargedeelte?

Of wilt u een zitgedeelte in het verlengde van uw aanrecht? Of liever een aanrechtblad met verschillende hoogtes, waarin u als vanzelf verschillende functies van koken, snijden, koffie drinken en eten visueel van elkaar onderscheidt? In de moderne keuken is het mogelijk!

MODERNE KEUKEN IN MODERNE WONINGBOUW

Onze moderne keukens sluiten aan bij de trend van een open leef-structuur. Bij ons doet u inspiratie op voor schitterende keukens die hier perfect in passen.

Ingenieuze afzuigsystemen zorgen ervoor dat u geen of nauwelijks hinder heeft van het geluid van de afzuigkap. Onze designs zijn dusdanig dat ze perfect aansluiten op diverse woonstijlen.

Onze adviseurs zijn kundig genoeg om u te adviseren over een harmonieuze samensmelting van uw moderne keuken op uw woonsfeer.

MET MODERNE APPARATUUR

Het scala van keukenhulpen is inmiddels behoorlijk uitgebreid. Dat heeft ook consequenties voor uw keukenindeling en ruimte. Wat plaatst u waar? Wat verdwijnt er achter de kastdeuren in uw moderne keuken? Hoeveel opbergruimte hebt u nodig? Ons advies is doordacht en vakkundig. Dat is nou net wat u nodig hebt!

Naast de ruime keuze van heel Utrecht en omgeving krijg je bij ons een goed advies. Parkeren is gratis en de lekkere koffie en thee ook. Wat kan u bij ons zoal bekijken? Eigenlijk alles van keramisch parket, cement tegels uit portugal de welbekende Castelo tegels. Maar ook hebben wij een ruime keuze in natuursteen. Vergeet ik bijna onze mozaiek ideeën en natuurlijk een ruime keuze in gekke wandtegels en vloertegels. Kom gerust langs, want als wij het niet hebben vergeet het maar!

WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!