Landelijke keukens

Landelijke keukens

Wij bieden u een breed scala aan keukenmodellen in de landelijke keukenstijl. U geeft uw landelijke keuken al karakter met paneeldeuren in wit of houtkleur en nostalgische handgrepen. De landelijke keukenstijl kun je net zo ver doorvoeren als je maar wilt. Tot een grote, antieke schouw met fornuis aan toe.

LANDELIJKE KEUKENS MET COMFORT

Landelijke keukens roepen een nostalgische sfeer op, terwijl tegelijkertijd alle ruimte aanwezig is voor modern comfort. Zoals een traditioneel fornuis uit grootmoeders tijd in combinatie met inductie kookoppervlak bijvoorbeeld.
Ook stoomovens en kokend waterkranen van o.a. Quooker of grohe Red zijn een luxe verrijking van de moderne keuken.
Proef en ervaar de sfeer van onze landelijke keukens, en dompel uzelf onder in alle moderne voorzieningen die de hedendaagse keuken rijk is!

landelijke keuken bamonde utrecht 1
landelijke keuken bamonde utrecht 2

INSPIRERENDE LANDELIJKE KEUKENS

Wordt het merendeel van ons “Groene hart” bepaald door natuur, prachtig omzoomde weilanden, vee en historische boerderijen, het heeft zeker z’n stempel gezet op de ontwikkeling van onze collectie landelijke keukens.

Veelal kwamen landelijke keukens voor in woonkeukens, waar de hele familie elkaar treft voor de maaltijd en om met elkaar bij te praten. Het is dan ook geen wonder, dat in deze keukens zoveel aandacht is voor sfeer en woonstijl.

U vindt het in onze collectie landelijke keukens: een prachtige schouw, sfeervolle afzuiging, mooie bewerkte keukenfronten, klassiek nostalgische kranen, authentieke materialen op een doordachte manier op elkaar afgestemd, zodat sfeer in de landelijke keukens de meeste aandacht krijgt!

LANDELIJKE HOUTEN KEUKEN, OVERWELDIGEND IN NATUURLIJKE SFEER

Keukens van hout vormen onmiskenbaar een trend. Keukens van doorleefd hout, keukens van steiger hout, er is grote diversiteit in houten keukens. In zowel kleur, het type van hout als in afwerking en voor allerlei stijlen interieurs.

Houten keukens voldoen uitstekend aan de vraag naar keukens met een warme sfeer, een natuurlijke uitstraling, gezelligheid en comfort.

landelijke keuken bamonde utrecht 3
landelijke keuken bamonde utrecht 4

KEUKENS VAN HOUT MET WIT

Wanneer je houd van wit en pasteltinten, dan is de keus voor een witte keukeninrichting misschien snel gemaakt. Maar hoe geeft u uw witte keukenruimte een warme uitstraling? Denkt u dan eens aan een witte keuken met hout, bijvoorbeeld witte houten kasten. Zo creëert u een warme keukensfeer, en houdt u toch vast aan uw eigen stijl.

HOUTEN KEUKENS, SPANNEND MET ANDERE MATERIALEN

Het mag weer, het combineren van diverse materialen en kleuren in uw keuken. Omdat een houten keukens van zichzelf al een warme uitstraling heeft, maakt dit het combineren makkelijker.

Denkt u bijvoorbeeld eens aan een houten keuken met vintage- en retromaterialen of een stoer betonnen aanrechtblad. Houten keukens in natuurtinten met modern rvs. Of aan een houten keukens met strak hardsteen en een moderne vormgeving.

Deze materialen krijgen een warme uitstraling door hun toepassing in houten keukens. Terwijl u tegelijkertijd een uniek eigen tintje geeft aan uw droomkeuken van hout.

landelijke keuken bamonde utrecht 5
landelijke keuken bamonde utrecht 6

KEUKENS VAN HOUT, PASSEND IN UW INTERIEUR

Denkt u bij het bekijken van keukens van hout ook na over de rest van uw interieur. Wanneer u bijvoorbeeld al een vloer van hout hebt liggen, dan kunnen houten keukens anders uitkomen dan u in gedachten had. Het is raadzaam om uw keukenspecialist hierover om advies te vragen.

UW KLASSIEKE KEUKEN

De totstandkoming van uw klassieke keuken houdt niet op bij de keuze van kleur en houtsoort.

Hoe combineert u bijvoorbeeld een Frans eiken parket met een massief houten aanrechtblad zonder dat het vloekt? Wij helpen u uw klassieke keuken compleet te laten aansluiten op uw klassieke interieur, onder meer met klassieke elementen, ornamenten of versieringen.

Ook vindt u bij ons klassieke keukens met een vleugje modern design. Wij hebben veel keus in diverse soorten gepolijst of glimmend granieten aanrechtbladen en paneeldeuren die uw klassieke keuken chique afwerken

landelijke keuken bamonde utrecht 7

Naast de ruime keuze van heel Utrecht en omgeving krijg je bij ons een goed advies. Parkeren is gratis en de lekkere koffie en thee ook. Wat kan u bij ons zoal bekijken? Eigenlijk alles van keramisch parket, cement tegels uit portugal de welbekende Castelo tegels. Maar ook hebben wij een ruime keuze in natuursteen. Vergeet ik bijna onze mozaiek ideeën en natuurlijk een ruime keuze in gekke wandtegels en vloertegels. Kom gerust langs, want als wij het niet hebben vergeet het maar!

WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!