Een laminaat of PVC vloer van Bamonde

Laat je inspireren door onze ruime collectie laminaat. Wij leveren een grote variatie in decors en kleuren. Planken vlak of met vellingkant, breed, extra dik of lang en tegels in diverse formaten en uitvoeringen.

Wil je meer zien, kom dan langs bij ons in de showroom. Uw vloer leveren wij gratis* bij u thuis op een pallet tot aan de eerste drempel. dus u hoeft niet meer te sjouwen met deze zware pakketten van de winkel naar uw auto.

Graag adviseren wij je over onze Bamonde laminaat vloeren.

Nieuw is bij ons een pvc vloer die u zelf kan leggen en niet hoeft te verlijmen en ook niet vastklikken. Nieuwsgierig ? kom gerust langs.

ONDERVLOEREN

Je laminaat vloer succesvol installeren begint bij de keuze van de juiste ondervloer. Voor zowel vocht isoleren, egaliseren, geluid reduceren of juist warmte geleiding. Bij ons in het assortiment vind je voor elke situatie een prima passende ondervloer.

laminaat bamonde monfoort 1
laminaat bamonde monfoort 2

RANDAFWERKING

Je laminaat vloer is pas echt helemaal af als de afwerking compleet is. De plinten uit de Bamonde collectie zijn afgestemd op de prachtige decors uit onze laminaat collectie. Bij iedere laminaatvloer is er een passende plint. De randafwerking is er in verschillende uitvoeringen en hoogtes, namelijk plakplinten, hoge plinten en overzetplinten.

AQUA+ COLLECTIE

Aqua + is de nieuwe generatie laminaat. Aqua + laminaat is super geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes en is ook bestand tegen vochtig onderhoud. Het kan dus zonder problemen gelegd worden in alle ruimtes van je huis. Ook is Aqua+ laminaat zeer geschikt voor commercieel gebruik denk hierbij aan winkelruimtes, restaurants en kantoren. Deze moderne laminaat kwaliteit is eenvoudig te installeren dankzij het UNI FIT kliksysteem. De collectie van Aqua+ bestaat uit tegels in groot formaat en vloeren met houtdecors in diverse kleuren.

laminaat bamonde monfoort 4

U kunt ten aller tijde een monsterpaneel naar keuze van uw laminaat of pvc vloer meenemen, om het thuis in de ruimte  te bekijken.

Zo maakt u niet snel de fout dat de vloer achteraf tegenvalt. Zo bespaart u niet alleen tijd maar ook geld.

WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!