Houtlook tegels

WANDTEGELS EN VLOERTEGELS

Bij Bamonde is er een zeer groot aanbod van wand en vloertegels. Door onze nauwe samenwerkingen met diverse fabrikanten en groothandels zijn wij in staat om snel en accuraat tegen de juiste prijs te kunnen leveren!

BAMONDE SHOWROOM

U kunt doormiddel van online of via onze winkel de tegels bekijken. Maar ons advies is gratis, dus maak gebruik van onze kennis en ervaring. Zo krijgt u het juiste advies en komen we samen tot mooie resultaten. Uw badkamer, toilet of woonkamer krijgt de specifieke touch waar u al zolang naar op zoek was.

Samen mooie dingen maken !!

Dus als je op zoek bent naar mooie wand of vloertegels dan ben je bij Bamonde op het juiste adres.

WAT KAN JE ZOAL BIJ ONS BEKIJKEN?

Eigenlijk alles van keramische tegels tot aan natuursteen vloeren.

Tot een paar jaar geleden 60×60 nog groot was is dat nu de 75×75 of 80x80cm tegels. Maar ook de XXL tegels van 100×100 of 120x120cm komen steeds vaker voor. En daar hebben wij een ruime keuze van in de showroom.

Maar ook het keramisch parket (houten vloeren van steen) worden steeds vaker toegepast dan echt houten vloeren. En wel hierom; omdat de technieken zo zijn verbeterd dat u soms niet meer weet of het echt hout is of steen!! Maar wat dacht u van het onderhoud? U hoeft nooit meer te schuren en oliën of te lakken.

Naast de ruime keuze van heel Utrecht en omgeving krijg je bij ons een goed advies. Parkeren is gratis en de lekkere koffie en thee ook. Wat kan u bij ons zoal bekijken? Eigenlijk alles van keramisch parket, cement tegels uit portugal de welbekende Castelo tegels. Maar ook hebben wij een ruime keuze in natuursteen. Vergeet ik bijna onze mozaiek ideeën en natuurlijk een ruime keuze in gekke wandtegels en vloertegels. Kom gerust langs, want als wij het niet hebben vergeet het maar!

INSPIRATIE NODIG? BEKIJK EN BESTEL HIER UW TEGELS!