Houtlook tegels

WANDTEGELS EN VLOERTEGELS

Bij Bamonde is er een zeer groot aanbod van wand en vloertegels. Door onze nauwe samenwerkingen met diverse fabrikanten en groothandels zijn wij in staat om snel en accuraat tegen de juiste prijs te kunnen leveren!

BAMONDE SHOWROOM

U kunt doormiddel van online of via onze winkel de tegels bekijken. Maar ons advies is gratis, dus maak gebruik van onze kennis en ervaring. Zo krijgt u het juiste advies en komen we samen tot mooie resultaten. Uw badkamer, toilet of woonkamer krijgt de specifieke touch waar u al zolang naar op zoek was.

Samen mooie dingen maken !!

Dus als je op zoek bent naar mooie wand of vloertegels dan ben je bij Bamonde op het juiste adres.

houtlook tegels bamonde montfoort 1
houtlook tegels bamonde montfoort 2

WAT KAN JE ZOAL BIJ ONS BEKIJKEN?

Eigenlijk alles van keramische tegels tot aan natuursteen vloeren.

Tot een paar jaar geleden 60×60 nog groot was is dat nu de 75×75 of 80x80cm tegels. Maar ook de XXL tegels van 100×100 of 120x120cm komen steeds vaker voor. En daar hebben wij een ruime keuze van in de showroom.

Maar ook het keramisch parket (houten vloeren van steen) worden steeds vaker toegepast dan echt houten vloeren. En wel hierom; omdat de technieken zo zijn verbeterd dat u soms niet meer weet of het echt hout is of steen!! Maar wat dacht u van het onderhoud? U hoeft nooit meer te schuren en oliën of te lakken.

Uitgebreid assortiment aan kwaliteitstegels.
Tegels in IJsselstein zijn op Bamonde.nl gegarandeerd tegels van topmerken. Wij kunnen praktisch alle soorten tegels in Linschoten leveren.  Aan zowel bedrijven als particulier. Het leggen van tegels in Linschoten kunnen wij ook voor u verzorgen. Bij Bamonde Tegels kunt u terecht voor elke vloer of wandtegel. Voor zowel in de badkamer, keuken of woonkamer. Gaat het om keramische tegels van Sphinx, Mosa of welk ander merk dan ook bij Bamonde bent u op het juiste adres. Ook voor uw natuursteen of plavuizen vloer in Linschoten moet u bij Bamonde Tegels zijn.

Legadvies van tegels. Bij ons kunt u zowel terecht voor het advies van het zelf leggen van tegels als het deskundig laten leggen van uw woonkamervloer of badkamertegels.

 Alle Topmerken aan tegels in Linschoten
Zowel op de website als ook de showroom treft u de nieuwste trends en ontwikkelingen aan op het gebied van keramische wandtegels en vloertegels. Vooral retro tegels ook wel vintage tegels genoemd. Keramisch parket of groot formaat 120×120 cm vloertegels zijn momenteel de echte trends op keramisch gebied. Deze 1e keus kwaliteit tegels leveren we zelfs voor scherpe prijzen en daarom krijgt u naast deskundig interieuradvies ook nog eens de tegels voor de allerbeste prijs!

Tegels bestellen  Tegels bestel je makkelijk online. Maar het risico dat er iets fout gaat is aanwezig. Daarom adviseren wij kom langs in onze showroom en maak daar de juiste keuze van uw tegels. Een advies is gratis en de levering van tegels naar Linschoten in de meeste gevallen ook. Bamonde de tegelspecialist voor Utrecht en omgeving. Wij hebben de grootste tegelshowroom in Midden Nederland. Onze showroom zit op slechts 5-10 minuten rijden van Linschoten op de Heeswijk 40, te Montfoort. Recht tegenover het Shell benzinestation.

Naast de ruimste keuze van heel Utrecht en omgeving krijgt u bij ons ook een kundig advies. Parkeren is gratis en de lekkere koffie en thee natuurlijk ook. Wat kunt u bij ons zoal bekijken? Eigenlijk alles! Van keramisch parket, Betonlook tegels , getrommelde tegels en XXL tegels. Maar ook hebben wij een ruime keuze in natuursteen. En niet te vergeten onze mozaïek ideeën en natuurlijk een ruime keuze in gekke wandtegels en vloertegels.

 U bent op werkdagen en op de zaterdag van harte welkom in onze showroom voor een lekkere kop koffie of thee en een goed advies.

Ons assortiment