Een Quooker voor elke keuken!

De Quooker-kraan is voor koud, warm en kokend water. Nu ook leverbaar met gekoeld water, met of zonder bubbels. Een kopje thee of limonade is dan zó klaar!

Quooker Flex

De Quooker Flex is leverbaar in Zwart, Roestvrijstaal of Chroom. In een moderne keuken is een kraan in een zwarte of roestvrijstalen uitvoering een stoer en robuuste look. De flexibele uittrekbare slang maakt het ook nog praktisch in gebruik. Met haar stoere looks trekt ze je aandacht en verleidt ze je tot het maken van de meest heerlijke gerechten. Op elk werkblad is het juist haar eenvoud die betovert.

bamonde quooker installatie flex carbon
bamonde quooker installatie flex carbon kokend water

Quooker Cube

Zowel de Quooker Fusion Round en Quooker Fusion Square, als ook de Quooker Flex is ook in het zwart verkrijgbaar. Beide kokendwaterkranen geven direct koud, warm en kokend water en besparen je veel tijd in de keuken. Gecombineerd met de Quooker CUBE kan elke Quooker-kraan ook koel, bruisend en gefilterd water geven! Deze Cube komt dan naast het reservoir in de spoelkast. Natuurlijk kunt u deze in onze Bamonde showroom zelf uitproberen. We kunnen eventueel ook de installatie bij u thuis voor u verzorgen. Bamonde, het juiste adres voor uw Quooker kraan!

Quooker Fusion

Een tijdloze klassieker die zich meteen thuis zal voelen in elke keuken. Leverbaar met ronde of rechthoekige uitloop en ook in de bijzondere kleuren Messing Patina en Goud! Ook in de Classic Fusion zijn kokendwaterkraan en mengkraan gecombineerd. Er komt warm, koud en kokend water uit één enkele kraan. Deze Classic Fusion is naast Chroom en Roestvrijstaal ook leverbaar in Nikkel Glans en Messing Patina. En, als je hem combineert met de Quooker CUBE, ook met koel bruisend en gefilterd water. Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft, stel ze gerust aan ons! Het verkoopteam van Bamonde staat voor u paraat!

quooker classic nodic square bamonde
quooker fusion square

+Nordic Zeeppomp

Quooker mengkraan en kokendwaterkraan in één. Koud warm en kokend water uit één kraan in een elke stijl. Je kunt het gebruik in de keuken nog makkelijker maken door een bijpassende zeeppomp in Chroom, Roestvrijstaal, Zwart, Messing Patina of Goud. Ook deze kunnen wij met uw Quooker kraan meeleveren!

Naast de ruime keuze van heel Utrecht en omgeving krijg je bij ons een goed advies. Parkeren is gratis en de lekkere koffie en thee ook. Bij uw droomkeuken wilt u wellicht ook de vloer en wanden mee pakken. Ook daarom bent u bij ons aan het juiste adres. Waar u bij andere keukenzaken alleen voor de keuken en apparatuur kan slagen vind u bij ons het complete pakket. Nieuwsgierig geworden ? wij ook naar u Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak. Binnenlopen mag ook.

Op alle dagen is er iemand beschikbaar voor de keukens behalve op de woensdagen!

WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!