Project omschrijving

Binnenkort gaat de oude touwfabriek een bijzonder metamorfose tegemoet. Dit alles met behoud van het rijksmonument. Het bouwproject krijgt een unieke uitstraling midden in het groen van Oudewater met uitzicht over het weidse landschap. Er gaan 12 verschillende woningtypes gebouwd worden, van appartement tot vrije kavel. Op deze indrukwekkende locatie gaat u zeker genieten van al het moois wat Oudewater te bieden heeft.

Bamonde kan voor u in veel opzichten helpen met het samenstellen van het totaal, op bouwkundig gebied. Wij zijn de specialist in keukens en badkamers. Ook voor de (woon)kamers hebben wij veel te bieden zowel project-stoffering als hardstenen en pvc-vloeren Bamonde verzorgt het allemaal.

Is het binnen helemaal gereed staan wij eventueel terzijde op het gebied van de tuin-inrichting. Samen met de diverse hoveniers bedrijven komen we tot de complementering van uw huis.

Mocht u op zoek zijn naar een mooie hottub om optimaal van het uitzicht te genieten dan kunt u bij Bamonde All 4 Living terecht om alle in en outs te weten te komen.

Ook voor uw sierbestrating, robuuste picknicktafel, terrasheather, hangmat (Fatboy), terrasoverkapping staan wij u graag te woord. In onze prachtige buiten showtuin van 2500 m2 kunt u zich laten inspireren wat Bamonde u allemaal te bieden heeft.