Tegels kopen Utrecht

 Tegels in Utrecht: Bamonde Tegels, het adres voor al uw tegels!                                                                                                                Bamonde \ Tegels voor de mooiste wandtegels, vloertegels en natuursteen of mozaiek tegen scherpe prijzen. U woont in Utrecht en heeft nieuwe tegels nodig voor uw woonkamer, badkamer, keuken of toilet? Voor al deze ruimtes biedt Bamonde Tegels de geschikte tegel aan. Zowel qua stijl, formaat, design materiaal als prijsklasse. Ons aanbod aan de vele soorten tegels voor in uw woning van uitstekende kwaliteit is te verkrijgen voor de juiste prijs en kwaliteit.

Maak uw keuze

HOUTLOOK / KERAMISCH PARKET
KERAMIEK
MOZAIEK
WANDTEGELS
ONDERHOUD TEGELS

Uitgebreid assortiment aan kwaliteitstegels. Tegels in IJsselstein zijn op Bamonde.nl gegarandeerd tegels van topmerken. Wij kunnen praktisch alle soorten tegels in Linschoten leveren.  Aan zowel bedrijven als particulier. Het leggen van tegels in Linschoten kunnen wij ook voor u verzorgen. Bij Bamonde Tegels kunt u terecht voor elke vloer of wandtegel. Voor zowel in de badkamer, keuken of woonkamer. Gaat het om keramische tegels van Sphinx, Mosa of welk ander merk dan ook bij Bamonde bent u op het juiste adres. Ook voor uw natuursteen of plavuizen vloer in Linschoten moet u bij Bamonde Tegels zijn.

Legadvies van tegels. Bij ons kunt u zowel terecht voor het advies van het zelf leggen van tegels als het deskundig laten leggen van uw woonkamervloer of badkamertegels.

 Alle Topmerken aan tegels in Linschoten Zowel op de website als ook de showroom treft u de nieuwste trends en ontwikkelingen aan op het gebied van keramische wandtegels en vloertegels. Vooral retro tegels ook wel vintage tegels genoemd. Keramisch parket of groot formaat 120×120 cm vloertegels zijn momenteel de echte trends op keramisch gebied. Deze 1e keus kwaliteit tegels leveren we zelfs voor scherpe prijzen en daarom krijgt u naast deskundig interieuradvies ook nog eens de tegels voor de allerbeste prijs!

Tegels bestellen  Tegels bestel je makkelijk online. Maar het risico dat er iets fout gaat is aanwezig. Daarom adviseren wij kom langs in onze showroom en maak daar de juiste keuze van uw tegels. Een advies is gratis en de levering van tegels naar Linschoten in de meeste gevallen ook. Bamonde de tegelspecialist voor Utrecht en omgeving. Wij hebben de grootste tegelshowroom in Midden Nederland. Onze showroom zit op slechts 5-10 minuten rijden van Linschoten op de Heeswijk 40, te Montfoort. Recht tegenover het Shell benzinestation.

Naast de ruimste keuze van heel Utrecht en omgeving krijgt u bij ons ook een kundig advies. Parkeren is gratis en de lekkere koffie en thee natuurlijk ook. Wat kunt u bij ons zoal bekijken? Eigenlijk alles! Van keramisch parket, Betonlook tegels , getrommelde tegels en XXL tegels. Maar ook hebben wij een ruime keuze in natuursteen. En niet te vergeten onze mozaïek ideeën en natuurlijk een ruime keuze in gekke wandtegels en vloertegels.

 U bent op werkdagen en op de zaterdag van harte welkom in onze showroom voor een lekkere kop koffie of thee en een goed advies.

Ons assortiment